Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας

Ατρόμητος είναι ένα παγκόσμιο μήνυμα: … “Δεν μου αρέσει να μιλούν πολύ στη δουλειά κάθε μέρα, μου αρέσει και είναι γνωστό στην ομάδα μου για να προχωρήσουμε ένα βήμα προς τα εμπρός με το βήμα θέλω να έρθουν και να στοχεύσετε τη σκληρή δουλειά, και το υπόλοιπο θα πρέπει να κάνει τους οπαδούς μου της ομάδας μας μετά.

για να επιτύχει το στόχο της: … «Ο κύριος λόγος που ήρθα εδώ Γιάννινα, άφοβος προθέσεις για τον σύλλογο και αυτό συμβαίνει γιατί είμαι φιλόδοξος ποδοσφαιριστής για να κερδίσει τον τίτλο με μια νέα ομάδα με στόχους μας και τους στόχους σας, θέλω να ανταποκριθεί στην τρίτη τελικό του Κυπέλλου, ήρθαμε φέτος στην ιστορία μας, αλλά και μια καλή θέση για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε τόσο μακριά από τον αγώνα για τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη έξοδο “.

APT μιλούσε Ampiola Downey, Περιστέρι Ατρόμητος γκολ ήρθε στο παιχνίδι και έστειλε ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

λεπτομέρειες

Για Ατρόμητος ήταν ο τρόπος που ήρθε: “Όλα Ατρόμητο χαιρέτησε ευγενικά, οφείλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τους προπονητές και το προσωπικό για τη θερμή τους, στην ευχάριστη θέση να είναι έτσι, τους ευχαριστώ για την αγάπη τους, φυσικά φαίνεται σαν μια σειρά από δουλειά, για να καταστεί ευκολότερο για μένα να ρυθμίσετε γρήγορα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *