Δυστυχώς χάσαμε….

Δύο εβδομάδες από την έναρξη των πλέι-οφ, αλλά είμαι βέβαιος ότι μετά από ένα παιχνίδι νύχτα δύσκολη. ”

Στη συνέχεια είπε: «Πόσο καιρό κάνει ένα παιχνίδι με Κίτσιου και τον ρώτησε αν σκόπευε να, λέει: Ναι, η πρώτη μου χρονιά, και επίσης μας έδωσε …..

Ποιες λεπτομέρειες ArenaFM επιθετική 89,4:

«Χθες ήταν ρίχνει πολύ βαριά, πολύ βαριά βροχή το βράδυ Γιάννινα πριν, όχι μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι, φυσικά. Αυτό δεν παίζουν, ούτε εμείς ούτε η ομάδα του ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι το παιχνίδι αναβληθεί. αγωνιζόμαστε, να μην παραιτηθεί, αλλά δυστυχώς χάσαμε. πριν από το στάδιο μόνο 1-0, η οποία ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ. όπως είναι ομολογουμένως δύσκολο, αλλά ανάμεσα στο καλό και το κακό, να θέσετε στόχους, που ήταν.

ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, τον Ολυμπιακό, αν και σε αυτό το έτος μπορεί να είναι μερικούς βαθμούς, που λαμβάνει το παιχνίδι πρωταθλήματος είναι τρομερό. Αν πέφτει στο Jersey, και μερικά παιχνίδια. Πρέπει να ευχαριστήσουμε μπείτε στο παιχνίδι, αλλά ως ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο δεν αξίζει να χάσει Καραϊσκάκη, αλλά έχασε στο τέλος. Καθώς ο χρόνος περνά, πιστεύω, ότι η παραπομπή και περισσότερο για μένα. Είμαστε σε θέση να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα αξίζει “.
“Για Παναιτωλικό: “Έκανε μερικές αλλαγές, οι τρέχουσες μεταβιβάσεις, τον Ιανουάριο, περιμένοντας κάποιον Έχουμε τους παίκτες να βελτιώσουν Pinto είναι πολίτης της συνολικά 1,5 μήνες τρέχει έξω, είναι μια μεγάλη απώλεια για μας …”

Όταν είναι για τον ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ Είναι καλύτερα αμυντικά στην αρχή, είπε. Οι τραυματίες και για την προστασία και την επίθεση πήγε καλά, και τώρα η κατάσταση είναι εντελώς το αντίθετο. Οι πρόσφατες προσαρμογές έχασε πολλές ευκαιρίες για την επιθετική, αλλά κάτι που συμβαίνει σε άλλες ομάδες. Αλλά χθες, έκανε εννέα φορές και δύο γκολ, με 30, και έχασε ως οργάνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *