Το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει

Δεύτερο γύρο, ο Γιώργος Θεοδωρίδης, πώς βλέπετε το υπέροχο Costa Fortoyni;
«Εγώ πάντα … και να προσπαθήσουμε το καλύτερο για να το δώσει. Σας ευχαριστώ όλους που ψήφισαν Τομ και μέσα από αυτό σε καλύτερη μάθηση. Φέτος ήταν μια πολύ καλή στόχος και ελπίζω ότι στην επόμενη.”

Αυτό μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε Γιάννινα. Κώστας Φορτούνης αυγά Τρίπολη φυσικά μια μεγάλη έκθεση κάμερα σε Πύργο και την Πέμπτη, έκλεψε την παράσταση και ο αντιπρόεδρος FC, Σάββας Θεοδωρίδης, έχει κάνει.
Αυτό είναι το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει; Αυτό είναι αλήθεια. Μην ξεχάσετε να φτάσει το ίδιο;
“Το καλύτερο πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα είναι αυτό που θέλω δεν είναι απλά., Και ο σκοπός. Φυσικά.”

“Κωστάκης έρχεται στα παιδιά μου. Έχω γονείς του έπρεπε να ξέρει. Δύο άνθρωποι, ο πατέρας και η μητέρα σου. Και εγώ είμαι ο πρώτος Ολυμπιακός. Ο ίδιος, ξέρω ότι η Κόστα τεράστιο. Ι δημοσιογράφους στο παρελθόν, Costa εργάστηκε ακούγεται.
Εάν η τελική, αυτό θα είναι καλό ή Play. ότι είναι κάτι σαν. Γιατί «ampaloi», Κόστα κλήσεις μόνο Έλληνας παίκτης έχει την μπάλα, συμφώνησαν, αλλά καλύτερη βολή στην Ελλάδα. Μετά την πρώτη δεκάδα μου πιστεύουν Karapiali. πρώτη δεκάδα τώρα, έτσι θα πρέπει η ελληνική Κύπελλο, οι κυριότεροι παράγοντες είναι.
ακόμη περισσότερο θα είναι καλύτερα γιατί Κόστα Ολυμπιακούς Αγώνες συνεχιστεί, και δεν ήταν πάρα πολύ υπερήφανοι. Και Κόστα θα δούμε μεγάλη στο δεύτερο γύρο. Ινστιτούτο να έρχονται για να απολαύσουν αυτό το πάρκο. Αυτές οι παπαγάλοι δεν είναι, δεν έρχονται καθόλου στο γήπεδο. Ακόμα ακούσει προσπαθούσαν να “ampaloi” talk σκατά επειδή τους αγνοήσει. Εύχομαι ό, τι καλύτερο για να τον ζωής. Επειδή δεν θέλω να λιμνάζει, θα τον πάρει καλύτερα. Αυτή είναι μια διαδικασία. αργότερα. Έχω κάθε πλανήτη Κυριακή σαν να αποθεώνει.

Μεγάλη για να συναντήσουν τον Κύριο Θεοδωρίδη: Φέτος, η ίδια τους νέους, στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας στόχος που δεν είναι η περίπτωση. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *