Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο

Μια κρύα και χιονισμένη νύχτα στη Ζυρίχη: το περίφημο πορτογαλική ποδόσφαιρο κάποτε το πιο πολύτιμο στον κόσμο. Μετά τη νίκη του στη σκηνή, την ιστορία κατευθείαν στο FIFA.com παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

ιστοσελίδα της FIFA, ο ιδιοκτήτης της ιστορίας “χρυσή μπάλα”.

“Μέρος της ιστορίας του ποδοσφαίρου.” Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, το βραβείο της FIFA για τον πρώτο παίκτη.

“Πρώτα απ ‘FIFA, όμορφη, η πιο σοβαρή για το τρόπαιο. Η FIFA έχει διοργανώσει αυτό το βραβείο, για πρώτη φορά, και αυτό το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο.” Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Έκανα τη σκληρή δουλειά και τον πόνο.

Τιμή προς παρέχουν τη δυνατότητα nasturtiums να παίζει για την ομάδα. Και, επίσης, η εθνική ομάδα. Είναι ένας τόπος όνειρο για ένα χρόνο. Νομίζω ότι αυτό θα συμβεί στο μέλλον, αλλά τώρα δεν βλέπω τον εαυτό μου ως προπονητής. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Euro 2016 είναι το highlight της καριέρας μου, νομίζω ότι θα κερδίσει. Είχα ένα δεύτερο βραβείο, το Champions League και το FIFA Club World Cup και δεν ήθελε να παίξει, αλλά είναι ιδιαίτερη, η πρώτη ιστορία της Πορτογαλίας ως τίτλος. Οι στόχοι μου για το 2017 η ίδια. Μια νέα πρόκληση για να κερδίσει τον τίτλο Γιάννινα και τους στόχους. πρωταθλητής του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών η Πορτογαλία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά. Είναι δύσκολο για εμάς να γνωρίζουμε. Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα. Αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι δυνατά », πρόσθεσε η Ρεάλ Μαδρίτης, η Πορτογαλία Pretorius.

«Έχω πει πολλές φορές, αυτή είναι ίσως η καλύτερη χρονιά της ζωής σας. Κερδίζοντας τον τίτλο στην εθνική ομάδα για το Euro 2016 έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, είναι η πρώτη φορά στην Πορτογαλία, και είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά το 2016. Αλλά έχουμε το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA club κέρδισε το καλύτερο τέρμα της χρονιάς στην Ρεάλ Μαδρίτης. θα είναι μια καλή χρονιά, ήταν πραγματικά μεγάλη . είμαι βέβαιος ότι ο καλύτερος φόντο το ποδόσφαιρο. είχα μια ιστορία του ποδοσφαίρου είναι μέρος της ερώτησης Όταν άρχισα να παίζω, και να προσπαθήσει να γίνει ένας παίκτης αστέρων, αλλά συνεχώς να έχουν παραμείνει πολλοί από τους βασικούς στόχους και τη διαχείριση μου: .. οι τίτλοι μιλούν από μόνα τους header και το προφίλ που είναι το καμάρι και το κίνητρο που έχουν μέχρι τώρα με τον ίδιο τρόπο για.. επιτρέπεται να συνεχιστεί », είπε σε μια διάσημη πορτογαλικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *