Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι

Το νόμισμα της Βραζιλίας έχει κερδίσει δύο συνεχόμενες πόλεμο Premier Caldervood και Ιωάννα Jedrzejczik προετοίμασε το δρόμο για την, όπως είπε, δεν είναι ανίκητος.

Αυτή η ικανοποίηση oki’ike’ia Jessica Andrade σοβαρή ανάπτυξη στην Ελλάδα και απέστειλε επιστολή προς την ελληνική.

Ιανουάριος νέα Fightsports.gr Jessica Andrade, στο δεύτερο γύρο, είπε,. Πύλη στο UFC ALOHA’olelo Stravveight NO5 κατηγορία με το ίδιο όνομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί Angela Χιλ χθες μετά τον πόλεμο στις 6 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε την υποστήριξή

“Στη ζωή μου, σας ευχαριστώ. Είχα πας το χρόνο να έρθει στην Ελλάδα, αλλά μου αρέσει αυτό, και συνεχίζουν να μου kekahi’ano μεγάλοι ηγέτες. Θα πρέπει να υπόσχονται μια συναρπαστική ανταγωνισμό, και η τελευταία θα είναι ο πλοίαρχος. Αν μιλάω Ho’omana» o’oe.

“Ήταν άγρια ​​και έχασε, την απώλεια UFC ενός καλού παίκτης της ομάδας και μια φυσική εξέλιξη της άγριας ζωής πολέμου ειδήσεις εφαλτήριο. Andrade αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στα παιχνίδια λένε πικάντικο Χιλ να παραμείνει εύθραυστη για να μην παίζει στην καρδιά του ανώτατου επιπέδου αθλητή ..”

Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Θέλω να τοποθετήσει “, είπε, εφ ‘όσον spot του χρυσού βαθμούς stravveight.” Νομίζω ότι η τιμή για το τελευταίο όνομα του δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά τον πόλεμο. Pene είναι μόνο ένα Letourneau, όπως. Kovalkievicz i’ekolu. Έτσι, νομίζω ότι κάνω. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *