Επόμενη μέρα μια ομάδα δανείων

Βόμβα στο ίδιο περιβάλλον, η κατάσταση του γηπέδου από το BBC, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, το επίπεδο ζημιών και δεν αναφέρεται σε καμία αντιπαράθεση με την τοπική ποδοσφαίρου θα επικρατήσει. Πράγματι, Μπασάρ αλ-Άσαντ, ο πρόεδρος της Συρίας, για τα μάτια του προτύπου “έρευνα”, αλλά η παρουσία της αστυνομίας, ποια είναι η σύγκρουση δεν ήταν ένα συνηθισμένο γεγονός.

Al Itichant Choyrigia συναντήθηκε το Σάββατο Γιάννινα (ένα σκορ 2-1 στην ιστορία), την απελευθέρωση των ΗΠΑ της ετικέτας από το πρώτο παιχνίδι σε πέντε χρόνια.

Ένα αντίγραφο του ένα από τα τοπικά ποδοσφαίρου. Της ζωής ήταν παρόντες, αλλά ” angamaheni ” Σιγά-σιγά, μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι άλλα πιθανά μέλη της οι άνθρωποι έχουν.

Απλό δεν είναι επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην πόλη το 2011, ο στρατός και οι αντάρτες άρχισαν να αγωνίζονται για το χρέος.

Αλλά η χαρά που κατοικούν ακροατήριο φώναξε αναφώνησε έρευνα Κλίντον και τις ομάδες τους για το χρώμα της σημαίας του μποξ αγκαλιά. «Έχω πέντε χρόνια για να επιστρέψει στο γήπεδο σε ό, τι μπορείτε να κάνετε,” Ομάρ Chaminti, πριν από την αντιπαράθεση Itichant παίκτης δήλωσε. “Η καρδιά μου χτυπά γρήγορα!” Και πρόσθεσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *