Να κερδίσει αυτόν τον ανταγωνισμό

Stojakovic Petz στην ηλικία των 4 ΝΒΑ. Μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια, ακόμα κι αν είναι ο Chris Webber, Jason Williams, ο Νταγκ Κρίστι και τους συναδέλφους Ntibats βετεράνος του έχουν σχεδιαστεί για να επιδεινώσει την Kings Σακραμέντο, όπου αγαπημένη του ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Ή πολλές Ray Allen, Paul Pierce, ο Steve Nash Τσακ Πέρσον δεν είναι εύκολα προσβάσιμη. Ωστόσο, λέει, τολμηρή Petz Γιάννινα 21 στον πρώτο γύρο (first come) μέχρι το τέλος του Persson and Nash.

Tripontwn ανταγωνισμό το 2002, η πρώτη αμερικανική νίκη

Είναι πάντα δίκαιη στην Αμερική tripontwn. Από το 1986, ο ανταγωνισμός έχει ποτέ Αμερικανός για να κερδίσει το βραβείο. $ 35 000. Είναι όλα τα παλιά μας αστέρι φίλους το 2002.

Ήταν εκπληκτικό και το συντονισμό Persson και Petz Nash 19 πόντους και έχασε το νήμα 18 και τον πόλεμο!

Η Σερβία είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα να επιλέξουν να συμμετάσχουν σεζόν tripontwn και ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι η δουλειά του δεν είναι εύκολη. Δημοσιεύτηκε: Oyelsi Persson, ο Steve Nash, Koyentin Richardson, ο Ray Allen, Michael Miller, Paul Pierce, Στίβεν Σμιθ.

Σε ovataimi, όμως, συμμετείχε στην ταινία και Petz 3ης του Σεπτέμβρη σημεία σε 24 δευτερόλεπτα έγραψε ιστορία ως ο πρώτος μη Αμερικανός για να κερδίσει αυτόν τον ανταγωνισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *