Το επίπεδο απόδοσης

“Η καρδιά των καθηκόντων απόδοσης όλοι οι σύλλογοι θέλουν να επεκτείνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εμείς και όλοι του δανεισμού μας φωνή μας, στέκεστε σε ένα όραμα και πιστεύω ότι θα είμαστε, αλλά νομίζω ότι με την υποστήριξη από τους φίλους μου Alipour Κώστας Χαριτωνίδης χάρη. αυτό είναι ένας στόχος που Ουτρέχτη μόνο η αρχή μιας μπιτς βόλεϊ Έλληνες στον αθλητισμό προσπάθειές μας. φυσικά, συνελήφθη περισσότερο, ίσως περισσότερο ζήλο μανίκια, αλλά νικητές και ηττημένοι την αγάπη σε αυτό τον αγώνα. εξωτερικές συνθήκες και την αυγή όλα για να πάρει καλύτερο στον αγώνα της Ομοσπονδίας Ελληνικών βόλεϊ. ”

Μετά τις εκλογές, η Ελληνική Επιτροπή Ολυμπιακών Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε Γιάννινα στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Γιώργος Μελισσουργός 118 (221 ψήφους κέρδισε από τους αντιπάλους αντί εναντίον του Αχιλλέα Μαυρομμάτη νέο βοηθό, ο Κώστας Βλάσσης 108.221 ψήφους κατά Νίκαιας ΕΟΠΕ ακαθάριστο διαθέσιμο).

“Το πιο σημαντικό μέσα στο βόλεϊ της Γενικής Συνέλευσης και τη νίκη.” χωρίς προβλήματα, πριν από το επίπεδο απόδοσης », είπε μετά την εκλογή και ο Γιώργος Καραμπέτσος φύγει, γιατί είμαι τόσο χαρούμενος:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *