Η σημασία της νίκης

Με το όνομα του συμβόλου MVP, ο παίκτης: «Οι μαθητές έχουν τίποτα περισσότερο να σταματήσετε να λαμβάνετε το βραβείο ήταν επιτυχής και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας.».

Αν olimpyakos στη δεξιά πλευρά κοντά στο “συνεχίζουν να την προωθήσουν. Αν σπάσει η τετράδα και το μυαλό μας. Και οι νοσοκόμες μας είναι διαθέσιμα. Αυτό ενισχύθηκε από την ομάδα, και όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε.”

Η σημασία της νίκης της διαίρεσης της olimpyakos: «Δείξε μου πώς« οι άλλοι αγώνες. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία και ο Βασίλης Σπανούλης του. Θα αγωνιστούμε και να προσπαθήσουμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή τη στιγμή. Εξετάζουμε την αλλαγή και να γιορτάζουμε μια νίκη στον πόλεμο. ”

Η επιλογή Γιάννινα που κερδίζει τόσο την Βαρκελώνη και John sfairopoylo: “. Επειδή analogyes I Στο πυρήνα τους εκπαιδευτικούς« δωρεάν ».

Διότι, αν περισσότερο από αυτό μετά έρχονται μεταξύ Derby δύο «πρέπει να κάνουμε» για να απολαύσουν τη νίκη και έτοιμη να επιστρέψει και να κερδίσει μια άλλη ιδίων κεφαλαίων. Γνωρίζουμε τη σημασία της «βελτίωσης» της Ευρωλίγκα φέτος και αυτό είναι τώρα. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *